ŞIRNAK / İDİL - Özbek Ortaokulu

May

Köyümüzü tavanta ile tanıştırdık, lavanta tarımını öğrendik, lavantalarımız çiçek açtı, artık kutlama zamanı.

DAVETLİSİNİZ

Ock

8 Eylül 1946'da Savur, Mardin'de doğan Nobel Bilim Ödülü sahibi akademisyen, biyokimyager, moleküler biyolog ve bilim insanı Profesör Doktor Aziz Sancar, lavanta kokulu çocuk projemizde incelemelerde bulunarak öğrencilerimize ve okul müdürümüz Hakan Süleyman KÖSE'ye başarı dileklerini iletti. Mesajında şunları dile getirdi:

Sevgili Hakan Süleyman Hoca,

Harika iş yapıyorsunuz. Hem çocuklarımızın hem de ülkemizin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Allah sizden razı olsun.

Lütfen çocuklara söyleyin, hepsini çok seviyorum ve her birinin gözlerinden ayrı ayrı öpüyorum. Umarım hepsi büyüyünce hem Şırnak'a hem de ülkemize büyük hizmetleri olur.

Allah'a emanet olun!

Sevgi ve selamlarımla,

Aziz

Kendisine Şırnak'tan kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz.

PROJE SİTEMİZ İÇİN TIKLAYIN

Lavantalarımız öğrencilerimize emanet:

Okul Müdürümüz Hakan S. Köse tarafından verilen "Lavanta kokulu çocuk" eğitimleri kapsamında öğrencilerimiz temel bilgileri aldıktan sonra, bahçemizde kendilerine  emanet edilen lavantaların bakımlarını yapıyorlar, gelişimlerini gözlüyorlar, topraklarını havalandırıyorlar, lavantaları suluyorlar ve zararlılarla mücadelesini vererek koruyorlar.

PROJE SİTEMİZ İÇİN TIKLAYIN

SULAMA VE BAKIM ÇİZELGELERİ OKUL PANOSUNA ASILMIŞTIR ÇALIŞMALARDAN SONRA  İMZANIZI ATINIZ.

Nis

Kurucusu ve yürütücüsü olduğumuz uluslararası katılımlı ve Avrupa Kalite etiketli eTwinning Enjoyable Math projesi kapsamında katıldığımız TÜBİTAK, MEB destekli TZV Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında 8. sınıflar düzeyinde Güneydoğu Bölge finallerini geçerek Türkiye finallerinde Güneydoğu bölgemizi temsil etmeye hak kazandık. Danışman Matematik Öğretmenimiz ve yarışmacı öğrencilerimize başarılar dileriz.